/ Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Перално стопанство / Професионално почистване
Фирма „Империал 21“ ООД е производител на широка гама почистващи препарати за професионално ползване и за битова употреба. По-голямата част от продуктите ни са биоразградими, щадящи природата и здравето на хората. Предлагаме професионални почистващи препарати за: - Сервизи и автомивки; - Предприятия в Хранително-вкусовата промишленост; - Професионално почистване на промишлени, административни и жилищни сгради; - Хотели и ресторанти; - Соларни панели и елементи от електропреносната мрежа; Предлагаме широка гама професионални Обезмаслители, произведени на базата на патентован от фирмата ни биоразградим препарат за почистване, който е изследван в лаборатория SGS Institute Fresenius в Германия. Професионалните ни препарати се предлагат в удобни разфасовки от 1, 5 и 10 литра, а за серията ни препарати за битова употреба сме предвидили и опаковка от 0,5 литра с пулверизатор.

 086820015      ek60@ek60.net    
"ПЛС" ООД  / Перално стопанство
Профешенъл Лаундри Сървиз ООД, доставя професионално перално оборудване от марките Miele и Electrolux. Всички машини са напълно рециклирани и преминали професионален сервиз в Германия и Холандия. Доставки в рамките на един месец. Ние можем да доставим по Ваша поръчка професионални високооборотни перани машини от 6 до 40кг с нагряване на ток, газ или пара, сушилни машини с капацитет от 6 до 40кг с нагряване на ток газ или пара. Разполагаме със сушилно гладачни машини (каландри) с ширина на гладещият вал от 165 до 320 см, диаметър на вала 30-48см. Обадете се сега.

 0897904392    
Ти Ар Комерс ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Офис / Професионално почистване / За сладкарство и хлебопроизводство / Други / Други / Организиране на събития / Поддръжка на басейни / Вино / Работно облекло / Пране и химическо чистене
Внос, дистрибуция, консултация на почистващи препарати за хранително-вкусовата промишленост, хотели и ресторанти, офиси и за за дома - обезмаслители, дезинфектанти,препарати за премахване на миризми. Препарати за почистване на кухни, скари, работни плотове. Препарати и дезинфектанти за почистване на бани и тоалетни, под и всякакви видове настилки . Професионални почистващи препрати за съдове от неръждавейка, бутилиращи линии, за пенообразуващи машини. Антипенителни препарати . Внос на суровини - натриева основа, азотна киселина, калиева луга. Консумативи - дозатори, диспенсъри, сапуни, хартия на ролки, микрофибърни кърпи. Перилни препарати за перилни стопанства и багрилни цехове .

 042646065      +359 88 4440128    
 office@trcommerce.com    
Стийлнекс ЕООД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Други
Стийлнекс ЕООД STEELNEX - производство на изделия и специализирано оборудване от неръждаема стомана. Ресторантско и барово оборудване. От отделни детайли до комплексни решения за най-различни индустрии – хранително-вкусова, медицинска, химическа промишленост и навсякъде, където е необходимо специализирано оборудване с максимална защита срещу влиянието на агресивни химически препарати и дезинфектанти. Фирмата произвежда стандартно и нестандартно оборудване за болници, лаборатории, хотели, заведения, комбинати, съобразено, както със световните стандарти, така и с индивидуалните нужди на всеки клиент и специфичните условия на работната среда.

 0898 513 744, 0895 65 95 19      info@steelnex.com    
Либра Груп ООД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Сервизи
Либра Груп ООД повече от 15 години предлага пълна гама професионално кухненско, перално и барово оборудване на утвърдени европейски производители, както и цялостни решения, включващи проектиране, внос, доставка, монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз, консултиране и обучение на персонала. ЛИБРА ГРУП ООД е оторизиран партньор на висококачественият немски производител на професионално перално оборудване MIELE. ЛИБРА ГРУП ООД е оторизиран гаранционен сервиз за професионално перално оборудване , за професионално кухненско и барово оборудване Miele, Zanussi Professional, Covotherm, OZTI , Професионални хладилни съоръжения Liebherr и за професионална почистваща техника ECOLAB. ЛИБРА ГРУП ООД извършва сервиз и доставка на резервни части на конвектоманти RATIONAL. Наши клиенти са над 40 фирми, между които са хотелите в Гранд Хотел София, SAS Радисън, Ермитаж, Болеро, Дюни АД и още много други хотели, ресторанти, производствени предприятия, болници, посолства и социални домове. Фирмата разполага с офиси в град София, Пловдив и Варна. Чрез изградената логистика ЛИБРА ГРУП ООД гарантира пълно покритие на територията на Р. България с обслужване 24/7 (24 часа, 7 дни седмично). Служители на фирмата са квалифицирани мениджъри и инженеро-технически работници, за които ЛИБРА ГРУП ООД организира периодични обучения за допълнително повишаване на квалификацията. Фирмата успешно си сътрудничи с Технически Университет Варна, Професионална гимназия по електротехника-Варна, както и с колеги от цялата страна в браншовете в които работи, което дава възможност за значително увеличаване на ресурсите й при необходимост. Наши контрагенти са: Miele Helas, ВЕСТМА ООД, ЕКОПАК ООД, ЕКОЛАБ ООД и други.

 +359 52 522 268      +359 88 22 66 929    
 andreev@libragroup.org    
Варна Клиин Сървиз ООД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Хотелски и ресторантски / Други / Перално стопанство
Професионални препарати за почистване на твърди повърхности, санитарни помещения, кухни и гастрономията, лична хигиена, дезинфекция.

 052 / 599262, 052 / 833383      0896 846334, 0896 861116    
 varnacleanood@gmail.com    
"Кей енд Ви 2010" ЕООД  / Перално стопанство / Пране и химическо чистене
Предлагаме услугите професионално пране, химическо чистене и парно гладене. Пране на постелъчно бельо за ресторанти, пране на спално бельо за хотели, вили, СПА центрове, фитнес и спортни зали. Индивидуална пералня, пране на ски екипи, пране на пухени якета, пухени завивки, одела, почиставане на костюми, бални рокли, спортни екипи, работно облекло, пране и гладене пердета завеси плюшени играчки и др. Безплатна доставка за поръчки над 40 лв за София. Актуални промоции всеки месец. Ваучери за отстъпка. Преференции за корпоративни клиенти. Ателието продава професионални машини втора употреба за пране, сушене, гладене и пакетиране - перални,сушилни, гладачни каландри, гладачни маси, пакетажни и др.

 kiv.office@yahoo.com    
"ТОПЧО БГ" ЕООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / За сладкарство и хлебопроизводство / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Офис / Други / Други / Професионално почистване / Поддръжка на басейни / Други / Дезинфекциа и деакаризация
Дистрибуция на голямо разнообразие от тоалетна хартия, салфетки, течен сапун, почистващи препарати, ароматизатори съответно и дозатори за кърпи за ръце, тоалетна хартия, течен сапун и почистваща дейност. Фирмата работи с големи търговски вериги, хотели, ресторанти, барове, също така и с търговия на едро и клиенти на дребно. Разполагаме с голяма складова наличност, с цел улеснение и бърза доставка на големите поръчки. Основната цел е задоволяване на нарастващите потребности на широк кръг от потребители. Дистрибуция със собствен транспорт на едро и дребно. Продукти с високо качество и конкуренти цени.

 0898/474-131      OFFICE@TOPCHO-BG.COM    
ЕТ-КЕРЕЗИ-  / Перално стопанство / Пране и химическо чистене
ЦЕЛОГОДИШНА-ОБЩЕСТВЕНА ПЕРАЛНЯ-гр.КАБЛЕШКОВО общ.ПОМОРИЕ. Ние извършваме пране, сушене, гладене,ароматизиране, пакетиране, на всичко което подлежи за ПРАНЕ. При нас може да се изперат и килими, пътеки, мокети и др. Всичко се взема и получава на посочен адрес.

 0888633091      kerezi.dji@abv.bg    
"Идеа Верде" ООД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Перално стопанство
Идеа Верде ООД е специализирана в проектирането и доставка на професионално кухненско, барово и перално оборудване, оборудване за ресторанти. Всички продукти предлагани от Идеа Верде са в пълно съответствие с действащите норми и притежават нужните сертификати за качество и произход. Високата надежност на оборудването допълнена от гъвкавата ценова политика, правят Идеа Верде ООД изключително конкурентен и привлекателен партньор за инвеститорите. Съвестно спазване на сроковете за доставка , комуникация с клиента, както и постоянното оптимизиране и подобряване качеството на обслужване, гарантират на компанията добрите и дълготрайни отношения с клиентите . Търговските консултанти и техниците на Идеа Верде са на разположение на всеки етап - от избора на подходящото оборудване, до инсталацията и следпродажбеното обслужване. Клиентите на компанията могат да разчитат на компетентна помощ, внимание към специфичните нужди , точна и бърза реакция, персонално отношение, независимо дали клиента е малко заведение или елитен и скъп ресторант.

 056 81 01 05      0888 807 214; 0888 807 419    
 verde@ideaverde-bg.com    
Еко Макс Био ЕООД  / Други / Почистващи и хигиенни / Кухненско / Професионално почистване / Барово и ресторантско / Перално стопанство / СПА и фитнес / Офис / Други / Сервизи / Дезинфекциа и деакаризация
Внос и дистрибуция на конвенционални,екологични, биологични и биоензимни перилни и почистващи препарати, дезинфектанти,всички видове хартия и хигиенни консумативи. Фирмата предлага богата гама професионални почистващи препарати.Препаратите за професионална и масова употреба, които продаваме, са съобразени с най-високите екологични изисквания в ЕС и удовлетворяват последните законови норми относно състав, етикетиране и техническа информация. Всички продукти са придружени от необходимите документи MSDS, анализни сертификати и др. и отговарят на всички санитарно-хигиенни норми в ЕС.Производство на масло и мазноуловители, пречиствателни станции за питейна и отпадъчна вода, септични контейнери и нанофилтриращи системи. Препарати и инстълации за абсорбиране и разграждане на миризми. Цялостен мениджмънд в почистване. Хигиенен одит,въввеждане на система за безопасност на храните – НАССР, обучение на персонала, Продукти и методи на почистване адаптирани към вашите нужди.

 028683123      0878621509    
 ekomakc@abv.bg    
Easyclean  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Други / Пране и химическо чистене / Професионално почистване / Други
Тримонд ЕООД официален дистрибутор за България на FA-SA, KEMAK, BOSCH, ATAS, ФИЛТОН. Това са производители на: Специализирана почистваща техника за професионални цели и домашно ползване. Професионални почистващи препарати. Консумативи, аксесоари и приставки за почистваща техника. Фирма Тримонд ЕООД предлага консултиране, продажба, гаранционна и след гаранционна поддръжка. Основна цел на нашата компания е предлагането на добри решения в почистването и поддръжката. Наши клиенти са хотели и хотелски вериги, фирми за почистване, производствени предприятия, офиси, търговски обекти административни сгради, училища, университети и частни домове. Ние работим в цялата страна като основната част от нашите клиенти се намират в София, Пловдив, Слънчев бряг, Златни пясъци, Банско, Боровец, Пампорово, Велинград и др.

 0889896668      0889896668    
 office@easyclean.bg    
  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство
“Класико” ЕООД е фирма с над 10 годишна история на пазара, с богата традиция във вноса, търговията и поддръжката на професионална техника за пране, сушене, химическо чистене и гладене. Фирмата предлага пълната гама професионални кухненски продукти на Whirlpool Professional, подходящи за оборудване на ресторанти, заведения за бързо хранене, детски кухни, социални заведения и др. Фирмата предлага нискооборотни и високооборотни професионални перални машини, /5-550 кг./, сушилни, машини за химическо чистене, специализирана гладачна техника и каландри, конвейри, опаковъчни машини и манекени в широк спектър на капацитет и възможности. Подходящи са за оборудване на хотели, болници, санаториуми, ателиета за пране и химическо чистене, детски градини, социални заведения, общежития, предприятия от хранително-вкусовата промишленост, шивашки фабрики. Притежават отлични технически параметри, удобни и лесни са за експлоатация. Машините, които предлага фирмата са съобразени с всички европейски изисквания за качество. “Класико” ЕООД е официален дистрибутор за България на : “Grandimpianti “ - Италия, “KAAN” - Италия, “Silc” - Италия, “Renzacci” - Италия, “Maytag” - САЩ, “Pralma” - Полша, “Lavenda” - Италия, “Setricefradue” – Италия, “Miele” – Германия. Фирмата разполага със собствена сервизна мрежа и предлага гаранционен, следгаранционен сервиз и резервни части за всички внасяни машини.

 02 974 56 54      0897 954 404    
 office@classico.bg    
Костадин Костадинов  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Работно облекло / Други / Кафемашини / Рекламни и печатни услуги / Сервизи / Други
Ако сте собственик на магазин, ресторант, хотел, заведение или тепърва навлизате в този бизнес Фирма "Косе-Босе" е правилният избор. Ние ще ви помогнем да обзаведете Вашите ресторанти, хотели, магазини и офиси да ги развиете, да ги направите по-атрактивни и привлекателни за вашите клиенти. Фирма "Косе-Босе" предлага цялостно професионално кухненско и барово обурудване за вашия хотел, ресторант или заведение. А за да ви забележат, ние Ви предлагаме и изаботка на реклами - светещи, несветещи, неонови, надписи от PVC фолио, както и на рекламни материали - визитки, каталози, брошури, дипляни. За декоративна украса ще предложим свещници с течен парафин и факли, които с интересния си дизайн ще придадат индивидуалност и стил на Вашето заведение. Цените ни - те са без конкуренция. А за дистрибутори, рекламни агенти и големи поръчки специални отстъпки. Представяме ви фирма "Косе-Босе". Създадена през 1991 г. с основна задача - кухненско, барово и ресторантско оборудване, реклама - светеща и неонова, парафинови лампи и свещници. От 1993г. Фирмата е производител и вносител на изброените по горе услуги. "Косе-Босе" е една от водещите фирми в областа си. За годините на своето съществуване фирмата се оформи като надежден комплексен доставчик на пълна гама оборудване за барове, ресторанти и кухненски комплекси за хотели, както и производство на качествени неонови реклами. Наши клиенти са: "Албена" АД "Тони 2000" "Хотел Беркут" "Хотел Романтика" "Лорита-Дизайн Студио" Хотел "Сана-Хисар" "Тиа Мария" ЕООД - Слънчев бряг "Виктория груп"с хотелите: "Марица"- Пловдив, "Пампорово" , "Чайка" - Слънчев бряг, "Виктория Палас "-Слънчев бряг, КС "Елените" "Спайдер-груп" Ресторанти "Чанове" Хотелска верига "Иберо Стар" Хотел "Преспа" - Пампорово Хотел "Лагуна парк" - Слънчев бряг Хотел "Луна" - Златни пясаци Хотел "Актиния" - Слънчев бряг Коктеилна верига - "Планет Клуб" Фирма "Косе-Босе" работи с първокласните хотели и ресторанти по цялото черноморие и курортните селища. Тук е мястото и на Вашата Фирма. Фирмата предлага технологични проекти и спецификации за тях, както и цялостно сервизно обслужване. Неоновите реклами са най-използвани, защото привличат най-много клиенти, заради силния си светлинен ефект. С неон могат да се направят всякакви контури и силуети на текстове, снимки и проекти. Къде се използват неоновите реклами? 1.За обкантване на заведения - с цел очертаване на цялостна визия на обекта. 2.За вътрешни и външни решения за постигане на ефектни осветления. 3.За направата на обемни и релефни букви, като неона, може да бъде затвеорен вътре в буквата, изнесен отпред, или монтиран за задно осветление. 4.За реклами, които се монтират на прозрачен плексиглас, на витрини и места, които са с пряк достъп до хора. 5.Използват се за хотели, ресторанти, обществени заведения и др. - с цел ефектно осветление, което се вижда и през деня. 6.Неоновата реклама, може да послужи като най-добър ориентир, за намирането на всеки един обект. Неоновите реклами имат и много други приложения, за повече информация може да позвъните на телефон: 0899 554 558 или да посетите нашият магазин в гр.Пловдив на бул.Руски 135

 032 50 32 42      0899 554 558    
 kossebose@abv.bg    
Нефес ЕООД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Перално стопанство / Други / Кафемашини / Сервизи
Нефес ЕООД извършва доставка, монтаж, поддръжка и сервиз на професионално хотелско, кухненско, барово обзавеждане, оборудване за складкарската промишленост. Предлага перална техника, транспортни колички, неутрално кухненско оборудване, хладилна техника и хладилни минибарове за хотелски стаи. Гривни All inclusive.

 082/822 819      0888 253 944     
 office@nefes-bg.com     
"Пиеро"АД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Други / Кафемашини / Сервизи
"Пиеро"АД предлага цялостни решения за Вашите идеи - изготвяне на проект, доставка, монтаж и сервиз на професионално кухненско, перално и барово оборудване. Във верига магазини "Прего" ще откриете кухненски аксесоари, съдове, порцелан и прибори за хранене за ХоРеКа бизнеса. Наши партньори са водещи производители в областа на професионалното оборудване за хотели, рестранти и кафенета.

 052/ 603941      headoffice@piero.bg    
ФТС АЛЕКСАНДЪР ООД  / Почистващи и хигиенни / Перилни препарати / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Перално стопанство / Други / Кафемашини
ФТС АЛЕКСАНДЪР ООД е основана през 1990 г. и е специализирана в доставка, монтаж и сервиз на комплектно оборудване за перални стопанства на хотели, машини за почистване на обувки с марката HEUTE, машини и препарати за химическо чистене. От 2005 година фирмата предлага на своите клиенти и професонално барово и ресторантско оборудване и професионална почистваща техника.

 02 9632371      tsc-alex@mbox.contact.bg    
"СиДиКа" ООД  / Почистващи и хигиенни / Кухненско / Барово и ресторантско / Перално стопанство / Други / Сервизи
"СиДиКа" ООД предлага проектиране, доставка, монтаж , гаранционно и след гаранционно обслужване на професионално барово и ресторантско оборудване, демонстрационни кухни, линии за хранене и специализирани барове, обработваща техника, машини за перални стопанства и гладачна техника, препарати за дезинфекция и хигиена от марките - MODULAR, СОRECO, CARBIN, MARELS, PIZZA GROUP, CEADO.

 056 818365      0888 129 987    
 sidikabg@yahoo.com    
„Сандра Л.Т.“ АД  / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Други / Кафемашини
„Сандра Л.Т.“ АД е фирма с основен предмет на дейност проектиране, доставка, монтаж и сервиз на професионално кухненско оборудване, хладилно оборудване, миялно оборудване, перално оборудване, неутрално оборудване, уреди за подготовка, барово оборудване и инвентар. Ние сме с 10 годишен опит в проектирането, доставка, монтаж и сервиз на оборудване от водещи европейски производители и официален представител на Fagor за България.

 02/862 55 66      tradedepartment@sandra-bg.com    
“Веедик” ООД  / Почистващи и хигиенни / Хотелски и ресторантски / Перилни препарати / СПА козметика / Други / Кухненско / Барово и ресторантско / Хотелско / Перално стопанство / Кафемашини
Фирма “Веедик” ООД е доставчик и вносител на професионални почистващи, дезинфекциращии перилни препарати, подопочистваща техника, перално оборудване, кухненско оборудване, барово оборудване, хигиенни консумативи, почистващи аксесоари, дозатори за санитарни помещения.

 02 9589375      office.sofia@veedik.net    





  на деня "Твърде много от нас не изживяват своите мечти, защото изживяват своите страхове."
Лес Браун още...
line